Vitajte na stránke Vidieckeho parlamentu Slovenska
  • 0915 446 538
  • vipa@vipa.sk
na web

Ako sa vyrábajú domáce syry - ochutnávka III.

Pozývame vás na ďalšie pokračovanie cyklu podujatí Klubu priateľov dobrého syra:


AKO SA VYRÁBAJÚ DOMÁCE A PRIEMYSELNÉ SYRY – OCHUTNÁVKA III.

■ pondelok 9. september o 16.00 h – Makovického dom Žilina

■ ako vyrobiť domáci syr

■ tretia naša ochutnávka syrov 

■ lektor: Karol Herian, emeritný riaditeľ Výskumného ústavu mliekarenského Žilina

■ sponzor: Levické mliekárne


■ organizátor: Krajské kultúrne stredisko v Žiline

Priložené dokumenty

DátumNázovVeľkosť a typ
06. 09. 2019  Ako sa vyrábajú domáce a priemyselné syry262 kB [pdf]