O knihe Výroba syrov Juraj Huba na poľnoinfo
Finesy, ako zvládnuť spracovanie mlieka. Vyšla vzácna publikácia
autor: Juraj Huba
S
bielou plesňou na povrchu, eidamské, parené, hrudkové, ementálske, plesňové so
zelenou plesňou v ceste, tavené či veľmi tvrdé. Jednoducho syry. Pre labužníkov
obrovská ponuka chutí, pre výrobcov nespočetné množstvo príležitostí, ako
zaujať každého spotrebiteľa. Niektorý hľadá tradičné, iný regionálne, ďalší
nepoznané a scestovaný napríklad exotické. Mnohí prvovýrobcovia mlieka na tento
trend zareagovali a vybrali sa aj formou jeho spracovania. Ponúkajú svoje
syrové originály a snažia sa získať nového zákazníka. Už roky im pomáha Karol
Herian. Dlhoročný mliekarenský odborník, ktorému v týchto dňoch vyšla
publikácia Výroba syrov – Príručka pre malovýrobcov a priateľov syra.
Entuziazmus podkutý hlbokými znalosťami
foto: poľnoinfo
Dátum | Názov | Veľkosť a typ |
---|---|---|
26. 05. 2021 | Juraj Huba o knihe | 155 kB [docx] |