Vitajte na stránke Vidieckeho parlamentu Slovenska
  • 0915 446 538
  • vipa@vipa.sk
karol_herian

O knihe Výroba syrov Juraj Huba na poľnoinfo


 Finesy, ako zvládnuť spracovanie mlieka. Vyšla vzácna publikácia

autor: Juraj Huba

S bielou plesňou na povrchu, eidamské, parené, hrudkové, ementálske, plesňové so zelenou plesňou v ceste, tavené či veľmi tvrdé. Jednoducho syry. Pre labužníkov obrovská ponuka chutí, pre výrobcov nespočetné množstvo príležitostí, ako zaujať každého spotrebiteľa. Niektorý hľadá tradičné, iný regionálne, ďalší nepoznané a scestovaný napríklad exotické. Mnohí prvovýrobcovia mlieka na tento trend zareagovali a vybrali sa aj formou jeho spracovania. Ponúkajú svoje syrové originály a snažia sa získať nového zákazníka. Už roky im pomáha Karol Herian. Dlhoročný mliekarenský odborník, ktorému v týchto dňoch vyšla publikácia Výroba syrov – Príručka pre malovýrobcov a priateľov syra.

Entuziazmus podkutý hlbokými znalosťami

foto: poľnoinfo

Priložené dokumenty

DátumNázovVeľkosť a typ
26. 05. 2021  Juraj Huba o knihe155 kB [docx]