Odborná prax vo Švajčiarsku
Milí priatelia, kolegovia a spolupracovníci
Švajčiarsko – slovenské združenie cestovného ruchu v Banskej Bystrici, podobne ako po minulé roky, organizuje pre študentov hotelových akadémií, stredných odborných škôl zameraných na pohostinstvo a cestovný ruch, ako aj ostatných mladých záujemcov, odbornú prax v zariadeniach cestovného ruchu vo Švajčiarsku. Odborná prax sa uskutoční v termíne od 8. decembra 2019 do 7. apríla 2020. Výberové konanie pre záujemcov sa uskutoční 19.septembra 2019 vo Zvolene . Presné miesto konania záujemcom včas oznámime zaslaním pozvánky s pokynmi týkajúcimi sa výberového konania.
V tejto súvislosti si Vás dovoľujem poprosiť, pokiaľ máte v okruhu svojej rodiny alebo známych potenciálnych záujemcov o prax (minimálne požiadavky: znalosť nemeckého jazyka na hovorovej úrovni, vek minimálne 18 rokov v čase nástupu na prax a maximálne 26 rokov), aby ste im sprostredkovali uvedenú informáciu. Záujemci nemusia mať odborné vzdelanie, počas intenzívneho 14 dňového prípravného kurzu v školskom hoteli v Luzerne sa naučia všetko potrebné. V prílohe Vám zasielam podrobné informácie o praxi (Stagiaires – Programm Winter 2019), prihlášku na prax (Anmeldung für das Stagiaries – Programm Winter 2019) a prihlášku na výberové konanie na odbornú prax vo Švajčiarsku v zimnej sezóne 2019/2020.
Ďalšie potrebné informácie sú aj na web. stránke združenia:www.swiss-slovaktourism.sk. V prípade akýchkoľvek otázok ma prosím neváhajte kontaktovať na horeuvedenej adrese.
Srdečne vás pozdravujem a želám všetko dobré v pracovnom i súkromnom živote.
Váš
Peter Patúš
riaditeľ združenia
Prílohy:
Anmeldung für das Stagiaries – Programm Winter 2019
Stagiaires – Programm Winter 2019
Prihláška na výberové konanie na odbornú prax vo Švajčiarsku v zimnej sezóne 2019/2020
Dátum | Názov | Veľkosť a typ |
---|---|---|
15. 08. 2019 | Anmeldung Wi19 | 1 363 kB [pdf] |
15. 08. 2019 | Ausschreibung Wi 19 | 1 455 kB [pdf] |
15. 08. 2019 | prihlaska_na_vyberove_konanie_na_odbornu_prax_vo_svajciarsku_v ZS 2019-2020 | 14 kB [docx] |