Spracovanie mlieka 2. vydanie
Spracovanie mlieka pre farmárov a v domácnostiach. Jednoduché návodov na spracovanie mlieka je v masmédiách veľmi veľa a mnohé sú veľmi nepresné, alebo aj zavádzajúce. Poslaním tejto malej publikácie je preto jednoduchým spôsobom poukázať na možnosti spracovania mlieka na dobré, kvalitné výrobky, naučiť sa pritom dodržiavať a usmerňovať podstatné technologické parametre a pritom vyrobiť zdravotne nezávadné mliečne výrobky i v podmienkach malovýroby vo farmách i v domácnostiach.
Autor publikácie Ing. Karol Herian, CSc, pri písaní využíval najmä svoje bohaté praktické skúsenosti a svoje publikácie v odborných časopisoch a zo školení mliekarenských a farmárskych pracovníkov.
Až máte záujem môžete si ju u nás zabezpečiť.
mbehanovska@stonline.sk, 0915 446 538
Názov | Veľkosť a typ |
---|---|
Spracovanie mlieka ob reprint 2016 mail | 1 217 kB [pdf] |